https://www.funidelia.hr/cart

Pravna obavijest i uvjeti prodaje

Pravna obavijest

Funidelia.hr pripada:

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Edificio WTCZ, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Španjolska
E-Mail: info@funidelia.hr

Generalni direktori:

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. je španjolsko društvo s ograničenom odgovornošću, registrirano u Registru tvrtki Zaragoza, svezak 4257, dokument 24, stranica Z-63129, druga registracija PDV identifikacijski broj: ESB22370902.


Uvjeti prodaje

Trenutni Opći uvjeti prodaje reguliraju web stranicu www.funidelia.hr, od kojih je FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. je vlasnik.

Ovi uvjeti utvrđuju prava i obveze svih korisnika FUNIDELIA -e u pogledu proizvoda i usluga koji se pružaju putem naše web stranice www.funidelia.hr.

Ovi su uvjeti za nas jednako važni kao i za vas, jer su osmišljeni kako bi stvorili pravno obvezujući sporazum između nas, štiteći prava kupaca kao i prava tvrtke.

Preporučujemo da pročitate trenutne uvjete naše Politike privatnosti.

Korištenjem naše web stranice www.funidelia.hr ili naručivanjem, svjesno ste vezani ovim Uvjetima i našom Politikom privatnosti. Ako se ne slažete sa svim Uvjetima ili našom Politikom privatnosti, ne biste trebali naručivati.

Ovi se uvjeti mogu promijeniti i stoga ih treba pročitati svaki put kada napravite narudžbu.

Naručivanjem na www.funidelia.hr u potpunosti se slažete s cijenama, opisom proizvoda u vrijeme prodaje i općim uvjetima prodaje, koji će biti jedini primjenjivi uvjeti po završetku ugovora.

Slažete se da ćete koristiti web stranicu www.funidelia.hr isključivo za postavljanje pravno valjanih narudžbi ili upita. Također ste dužni ispravno i istinito otkriti svoju adresu e -pošte, poštansku adresu i/ili druge podatke za kontakt, istovremeno shvaćajući da te podatke možemo upotrijebiti za kontaktiranje s vama ako je potrebno (vidi: naša Pravila privatnosti).

Naručivanjem na www.funidelia.hr potvrđujete da ste u potpunosti ovlašteni za korištenje kreditne kartice, u slučaju da se odlučite za korištenje ovog načina plaćanja. Samo oni s potrebnom pravnom sposobnošću za potpisivanje ugovora o robi i uslugama na ovoj web stranici mogu obrađivati ​​narudžbe na www.funidelia.hr .

Da biste naručili, slijedite postupak kupnje na mreži do plaćanja.

Nakon toga ćete primiti e -poruku s potvrdom primitka vaše narudžbe. Imajte na umu da to ne znači da je vaša narudžba prihvaćena, samo da ste nam poslali zahtjev za kupnju jednog ili više naših proizvoda. Sve narudžbe podliježu našoj potvrdi. Potvrdit ćemo vašu narudžbu slanjem e -pošte u kojoj se navodi da se proizvodi/proizvodi otpremaju (potvrda slanja).

Kupoprodajni ugovor između tvrtke Funidelia i kupca formalizira se tek nakon slanja ove potvrde o otpremi.

Na Ugovor su primjenjivi samo proizvodi uključeni u Potvrdu otpreme.

Nećemo biti dužni pružiti bilo koji drugi proizvod koji je možda uključen u narudžbu sve dok vam ne pošaljemo potvrdu slanja navedenog proizvoda.

FUNIDELIA će učiniti sve da zadovolji sve kupce u pogledu potražnje proizvoda. Međutim, sve narudžbe ovise o dostupnosti proizvoda. U slučaju poteškoća s opskrbom ili ako su proizvodi rasprodani, zadržavamo pravo predložiti dostupne slične proizvode jednake kvalitete. Ako ne želite naručiti bilo koji od ovih predloženih proizvoda, vratit ćemo vam novac za nedostupne proizvode.

DOSTAVA PROIZVODA

FUNIDELIA se obvezuje isporučiti svoje proizvode u savršenom stanju na adresu za dostavu navedenu u obrascu za narudžbu.

Možete zatražiti da se vaša narudžba isporuči na drugu adresu i drugom pojedincu od onog osobe koja je naručilac, ali samo ako adresa za dostavu spada u naše područje dostave.

Dostava se neće vršiti na udaljene adrese ili na lokacije izvan našeg područja dostave. Funidelia stoga zadržava pravo odbiti isporuku u bilo koje područje s visokim rizikom neuspjeha isporuke.

S ciljem osiguranja naše dostave, bili bismo vam zahvalni ako biste mogli navesti adresu koja može primiti dostavu tijekom radnog vremena.

FUNIDELIA obrađuje isporuke putem poznatih dostavnih tvrtki, poput myHermes-a ili DHL-a. Možemo osnovati nove tvrtke bez obavijesti naših kupaca.

FUNIDELIA će kupcu učiniti dostupnim sve pojedinosti o isporuci. Odnosno, broj za praćenje i tvrtka koja će izvršiti njihovu narudžbu, tako da ih možete izravno kontaktirati u vezi s trenutnom lokacijom vaše narudžbe.

Dostava robe vršit će se na poštansku adresu koju je naveo kupac. U slučaju da je kupac odsutan prilikom isporuke, bit će ostavljena bilješka s uputama kako dogovoriti novu dostavu, međutim to ne možemo jamčiti. U većini slučajeva bit ćete kontaktirani putem telefona. FUNIDELIA zadržava pravo izmjene vrste isporuke i prijevozničke tvrtke, neovisno o tome što je ovdje obuhvaćeno, sve dok ne pretpostavlja bilo kakvo oštećenje ili oštećenje proizvoda.

Troškovi dostave bit će naznačeni u posljednjoj fazi kupnje i ovisit će o odabranom prioritetu, hitnom ili normalnom, te adresi. Uvjeti su podložni promjenama.

U skladu s važećim Uvjetima, podrazumijeva se da su proizvodi isporučeni čim je potpisan njihov prijem na dogovorenoj adresi za dostavu.

ROK DOSTAVE

Funidelia radi s različitim rokovima isporuke ovisno o proizvodu. Za načela koja stoje iza ovoga možete pogledati odjeljak o isporukama. Međutim, tijekom postupka kupnje moći ćete provjeriti napredak svake narudžbe.

Ako se neki od traženih proizvoda trenutno ne nalazi u našem skladištu, isporuka može kasniti. O tome ćete biti obaviješteni čim se obavi kupnja.

Neki proizvodi na www.funidelia.hr imaju različite rokove isporuke od uobičajenih, ali to će biti ispravno navedeno na stranici svakog proizvoda.

Ti su vremenski okviri prosjeci, pa stoga samo procjene. Moguće je da se razlikuju zbog logističkih ili nepredviđenih razloga.

Ako iz bilo kojeg razloga ne možemo utvrditi predviđeni datum isporuke, obavijestit ćemo vas i dati vam mogućnost da nastavite ili ne s kupnjom. Ako odlučite nastaviti, bit će utvrđen novi datum isporuke. Ako odlučite otkazati narudžbu, bit će vam vraćen puni iznos kupnje. Imajte na umu da ne dostavljamo nedjeljom.

NESPOSTAVLJANJE

Mogu se pojaviti izvanredne okolnosti, poput kašnjenja zaliha, koje ometaju isporuku proizvoda u vrijeme potvrde narudžbe. U tim ćete slučajevima biti obaviješteni o razlozima prekida normalnog procesa naručivanja. Dobit ćete novi datum isporuke ili potpuni povrat ukupnog iznosa kupnje.

Cijene navedene na web stranici www.funidelia.hr uključuju PDV, primjenjiv od dana kupnje, ali isključuju troškove dostave i moguće administrativne troškove, koji će se dodati ukupnom iznosu.

Više informacija o troškovima dostave potražite u odjeljku Dostava.

Za više informacija o administrativnim troškovima nastalim putem načina plaćanja posjetite naš odjeljak Kako kupiti.

FUNIDELIA zadržava pravo u bilo kojem trenutku promijeniti prodajne cijene navedene na www.funidelia.hr Međutim, cijene mogu biti podložne pogreškama.

Za više informacija o različitim načinima plaćanja i odgovarajućim administrativnim troškovima pogledajte naš odjeljak Načini plaćanja.

FUNIDELIA zadržava pravo izmjene načina plaćanja stvaranjem novih ili uklanjanjem postojećih, bez prigovora korisnika. Međutim, ako promjena načina plaćanja utječe na već izvršenu narudžbu, www.funidelia.hr će kontaktirati kupca kako bi ga obavijestio o ovoj promjeni i dao im mogućnost otkazivanja.

PLAĆANJE SIGURNOM VISA KARTICOM ILI AMERIČKIM IZRAŽAVANJEM

Naknade se vrše na mreži nakon što se odgovarajući detalji provjere putem pristupnog mjesta plaćanja odgovarajućeg financijskog subjekta.

S ciljem pružanja maksimalne sigurnosti našem platnom sustavu, www.funidelia.hr koristi sigurne sustave vodećih financijskih subjekata u e-trgovini.

Na taj se način vaši povjerljivi podaci šalju u šifriranom formatu (SSL) izravno u odgovarajući entitet. SSL sustav šifriranja koji koristimo jamči vrhunsku sigurnost i povjerljivost pri slanju vaših podataka putem mreže.

Podaci o vašoj kreditnoj kartici nisu pohranjeni ni u jednoj od naših baza podataka. Koriste se samo na virtualnom POS -u (prodajnom mjestu) sigurnog pristupnog mjesta naših financijskih subjekata.

Kreditne kartice podliježu provjeri i odobrenju od subjekta koji ih je izdao. Ako relevantni subjekt izdavatelj ne može odobriti plaćanje, nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili neuspjeh isporuke, te nećemo moći formalizirati ugovor s vama.

FUNIDELIA zadržava pravo provjeriti osobne podatke koje je dostavio kupac i poduzeti potrebne mjere (uključujući otkazivanje narudžbe) kako bi se osiguralo da je kupljena roba isporučena u skladu s podacima navedenim u narudžbi.

Za više informacija o našoj politici povrata pogledajte naš odjeljak o politici povrata.

FUNIDELIA nudi jamstva u slučaju neispravne proizvodnje. Ovo jamstvo ne pokriva sve nedostatke ili nedostatke nastale zlouporabom proizvoda.

U slučaju neispravnog proizvoda, Funidelia će izvršiti odgovarajuće popravke, zamjenu, popust na cijenu ili poništenje ugovora, čiji će troškovi za kupca biti besplatni. Funidelia će biti odgovorna za neispravne proizvode u razdoblju od dvije godine od datuma isporuke. Kupac mora obavijestiti Funidelia o svim greškama na proizvodu u roku od dva mjeseca od otkrivanja kvara.

Vraćeni predmet mora poštivati ​​gore navedene odredbe Politike povrata.

Jamstvo se ne odnosi na nedostatke ili pogoršanja uzrokovana vanjskim čimbenicima, nesrećama, osobito električnim nesrećama, trošenjem, zlouporabom i zanemarivanjem uputa proizvoda kako je naveo Davatelj.

Proizvodi koje je promijenio ili popravio kupac ili bilo koja druga osoba koju ovlastioc nije ovlastio ne pokrivaju jamstvo.

Za više informacija ili bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas putem našeg kontakt obrasca.

Odgovornost tvrtke FUNIDELIA u vezi bilo koje kupnje proizvoda na www.funidelia.hr bit će strogo ograničena na cijenu proizvoda i neće pokriti male pogreške ili propuste koji se mogu dogoditi ako se poštuju sve potrebne mjere opreza.

FUNIDELIA neće snositi odgovornost za štete, bilo materijalne ili materijalne, koje mogu nastati zlouporabom njihovih proizvoda. To se također odnosi na moguće izmjene u proizvodima od strane dobavljača.

FUNIDELIA neće biti odgovorna za bilo kakvu neizravnu štetu, gubitak u radu ili nezaposlenost koju je pretrpio kupac ili treća strana, čak i ako je FUNIDELIA predvidjela ili je znala za tu štetu, gubitak ili zastoj.

Podložno implikacijama prethodnih stavaka, financijska odgovornost FUNIDELIA -e prema trenutnim općim uvjetima ne može premašiti onu ukupnog iznosa plaćenog pri kupnji, bez obzira na pitanje koje je pred vama.

Odredbe navedene u ovoj klauzuli neće utjecati na prava potrošača priznata zakonom, niti na njihovo pravo da odustane od ugovora.

Ovi opći uvjeti regulirani su španjolskim zakonom. Obje strane mogu se slobodno obratiti sudovima u Zaragozi radi rješavanja sukoba ili odricanja od bilo koje druge nadležnosti.

Elementi ove web stranice osmišljeni su s ciljem da ponude prodaju proizvoda koje je identificirala FUNIDELIA.

Sve ilustracije, dizajni, simboli, grafike, fotografije, slike i bilo koji drugi elementi koji čine dio web stranice isključivo su vlasništvo tvrtke FUNIDELIA ili su licencirani od službenog dobavljača.

Obavještavamo naše klijente da su prava FUNIDELIA -e u pogledu sadržaja, dizajna i izvornog koda ove web stranice zaštićena trenutnim španjolskim i međunarodnim zakonodavstvom u pogledu intelektualnog i industrijskog vlasništva.

®®Funidelia je registrirani zaštitni znak.

Bilo kakva potpuna ili djelomična reprodukcija ove web stranice i njezinog sadržaja, čak i putem hiperveze, bez pisanog dopuštenja tvrtke FUNIDELIA strogo je zabranjena.

Osim toga, kopiranje, umnožavanje, prilagodba, izmjena, distribucija, komercijalizacija, javno komuniciranje ili bilo koja druga radnja koja krši važeće španjolsko i/ili međunarodno zakonodavstvo u vezi s industrijskim i intelektualnim vlasništvom, poput neovlaštenog korištenja sadržaja web stranice, strogo je zabranjena.

FUNIDELIA ne zahtijeva nikakva implicitna ovlaštenja ili licence za prava intelektualnog i/ili industrijskog vlasništva sadržaja koji se nalazi na njihovoj web stranici www.funidelia.hr.

Relevantni propisi zahtijevaju da dio informacija ili korespondencije koje razmjenjujemo s vama bude napisan. Korištenjem naše web stranice www.funidelia.hr prihvaćate činjenicu da je veliki dio naše korespondencije elektronički.

Kontaktirat ćemo vas putem e -pošte.

Ugovorno, pristajete na elektroničko dopisivanje i svjesni ste da će svi ugovori, obavijesti, informacije i druga korespondencija koju vam prenesemo biti u elektroničkom formatu te se pridržavaju zakonskih zahtjeva pisane korespondencije.

Ovaj uvjet ne utječe na vaša zakonom priznata prava.

Obavijesti koje nam šaljete trebaju se učiniti putem obrasca za kontakt. U skladu s prethodno navedenim uvjetima, osim ako nije drugačije određeno, možemo komunicirati s vama putem e -pošte ili pošte.

Kad god se od korisnika traži da otkrije osobne podatke, bit će obaviješteni o politici privatnosti.

Registracijom na našoj web stranici vaši osobni podaci postaju dijelovi naše baze podataka i koriste se isključivo u prodajne i statističke svrhe.

Sve vrijeme prikupljanje i rukovanje osobnim podacima provodit će se u skladu s načelima i obvezama Temeljnog zakona o privatnosti podataka, 15/1999 od 13. prosinca, kao i u skladu s razvojnim propisima i odredbama prethodno spomenutim u naša Pravila privatnosti.

Ovi uvjeti sastavni su dio naših Općih uvjeta prodaje.

Za više informacija, molimo pogledajte naš odjeljak o privatnosti i sigurnosti.

Vaši komentari i prijedlozi su dobrodošli. Molimo pošaljite ih putem obrasca za kontakt.

Top