https://www.funidelia.hr/cart

Politika privatnosti

Pravila privatnosti

Zaštita podataka pitanje je povjerenja i vaša nam je privatnost od iznimne važnosti, zbog čega smo našu Politiku privatnosti prilagodili zakonodavstvu na snazi u Španjolskoj (i Europi) o zaštiti podataka. Funidelia izjavljuje da je u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka.

Funidelia.hr je odgovornost Funiglobal Development S.L., (u daljnjem tekstu FUNIDELIA) koje je španjolsko društvo s ograničenom odgovornošću registrirano u Registru trgovačkih društava u Zaragozi, svezak 4257, Folio 24, list Z-63129, drugi unos i s poreznim identifikacijskim brojem ESB22370902. Sjedište joj je na adresi Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španjolska. Možete nas kontaktirati putem našeg kontakt obrasca.

Osobni podaci koje morate dostaviti Funideliji (i koju Funidelia stoga ima o vama) su vaše ime i prezime, adresa e-pošte, adresa za dostavu i naplatu, telefonski broj, kupljeni artikli te iznos i način plaćanja (samo odabran način , bez bankovnih podataka). Ti se podaci traže radi ispunjenja ugovora sklopljenog s vama. Možete zatražiti njegovo ispravljanje, brisanje ili uklanjanje u bilo kojem trenutku, u okviru nadležne zakonitosti.

Funidelia jamči da će se s vašim podacima postupati na zakonit, lojalan i transparentan način. Prikupljat će se u posebne, izričite i legitimne svrhe objašnjene u ovoj Politici privatnosti i koristiti će se samo uz vaš pristanak. Imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu.

U tvrtki Funidelia koristimo podatke koje ste nam dali za upravljanje ugovornim odnosima uspostavljenim s vama. (Pošaljite narudžbu ispravnoj osobi i adresi, uvažite sve zahtjeve ili pitanja koja imate, pošaljite vam sve potrebne podatke o kupnji i dostavite vam podatke o proizvodima Funidelia). S ovim podacima možemo poboljšati i vaše korisničko iskustvo na webu pokazujući vam proizvode povezane s vašim interesima. Na temelju dobivenih informacija Funidelia stvara komercijalne profile s namjerom da ponudi prilagođeno i personalizirano oglašavanje potrebama svojih korisnika (remarketing), kao i slanje komercijalnih komunikacija, promocija i popusta (biltene) koji su usmjereniji na njihove interese , pod uvjetom da je s njihove strane postojalo prethodno izričito prihvaćanje.

Dostavljeni podaci čuvat će se potrebno vrijeme ovisno o svrsi obrade. U slučaju komercijalnih komunikacija, one će se održavati samo uz pristanak zainteresirane strane i ako ta nije zatražila njihovo brisanje. U slučaju korisnih podataka za ispunjenje poslovnog odnosa, oni će se čuvati potrebno zakonsko razdoblje.

Podaci će se prikupljati isključivo u ovdje navedene legitimne svrhe i neće se dalje obrađivati ​​na način nespojiv s tim svrhama.

S tim u vezi, obavještavamo vas da radi poštivanja ugovora (da vam pošaljemo narudžbu) ili da vas obavijestimo o mogućim incidentima tijekom procesa, možete primiti komunikaciju u vezi s tim na način koji ste naveli (e-mail ili telefona). Takve su mjere strogo potrebne za pravilno upravljanje ugovorom. U tom smislu, stoga, i dok se proces ne dovrši, nećete moći prigovarati obradi svojih podataka jer ako nam ne date te podatke, nećemo se moći pridržavati našeg dijela dogovorenog u kupoprodajni ugovor.

Isto tako, ako označite okvir za pristanak za prijenos vaših podataka u komercijalne komunikacije, ovlašćujete nas da vam šaljemo promotivne poruke informativne prirode, popuste i promocije prilagođene vašim interesima. Na isti način možete opozvati ovaj pristanak i otkazati ga lako i besplatno, u pisanom obliku Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španjolska ili putem našeg kontakt obrasca.

Ukratko, pravna osnova na kojoj se temelji legitimna obrada vaših osobnih podataka temelji se na potrebi za takvom obradom radi izvršenja kupoprodajnog ugovora sklopljenog s vama. Također se oslanja na potrebu obrade podataka radi slanja komercijalnih komunikacija, na temelju vašeg pristanka, i na legitimnom interesu Funidelije (statističke svrhe, istraživanje tržišta, ankete itd.) Pod uvjetom da ne prevladava nad vašim pravima ili interesima .

Funidelia pretpostavlja da je podatke unio korisnik ili osoba koju je korisnik ovlastio te da su točni i točni. Na vama je da ažurirate vlastite podatke. Stoga ste odgovorni za točnost podataka, a Funidelia neće biti odgovorna za netočnost osobnih podataka vaših klijenata. Slažete li se s našom politikom privatnosti, izjavljujete da su svi podaci koje nam dostavite istiniti i pretpostavljate da ste sami odgovorni za bilo kakvu štetu koju takvi podaci mogu nanijeti Funideliji.

Strogo je zabranjeno slanje osobnih podataka putem ove web stranice korisnicima mlađim od 16 godina. Iz tog razloga, ako dostavljate osobne podatke putem ove web stranice, jamčite nam da imate 16 ili više godina.

Prihvaćanje ovih Pravila privatnosti obvezno je kako za kupnju u Funideliji, tako i za slanje bilo kakvih upita putem obrasca za kontakt. Jednostavnim posjetom web stranici korisnici ne daju nikakve osobne podatke i nisu dužni to učiniti. Kupci i korisnici pristaju pregledavati web stranicu i ispravno koristiti sadržaj, te ne poduzimati nikakve lažne radnje protiv njih.

Dostavljeni podaci mogu se zakonito prenijeti našim pružateljima usluga, koji se nalaze unutar i izvan Europskog gospodarskog prostora (EGP). Oni koji se nalaze izvan EGP -a pokriveni su zaštitom privatnosti (kada su u SAD -u) ili drugim pravnim osnovama. Ti davatelji usluga mogu biti, na primjer, prijevozničke tvrtke ili treće strane koje se bave slanjem personalizirane poslovne komunikacije u ime tvrtke Funidelia, uz druge poslove prema Zakonu.

Funidelia se obvezuje čuvati najveću povjerljivost podataka koje nam pružate i koristiti ih samo u naznačene svrhe. U skladu s važećim zakonodavstvom o zaštiti podataka, Funidelia pristaje usvojiti odgovarajuće razine sigurnosti podataka koje pružaju njegovi korisnici te, osim toga, instalirati sva sredstva i mjere koje su joj na raspolaganju kako bi spriječio gubitak, zlouporabu, izmjenu, neovlašteno pristup i uklanjanje istih.

U Funideliji koristimo SSL tehnologiju koja nam omogućuje šifriranje podataka koje nam pružate i sprječavanje pristupa trećim stranama. Međutim, najvažnija zaštita je vaša vlastita lozinka. Nikada nemojte davati svoju lozinku trećoj strani i spriječiti da vaš račun bude dostupan.

Podaci koje navedete koristit će se samo za obradu narudžbi i poboljšanje naših usluga, ali ih nikada nećemo proslijediti trećim stranama bez vašeg prethodnog pristanka.

Imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje imamo o vama. Na isti način, imate pravo zatražiti njihovo ispravljanje, suzbijanje ili ograničenje njihove obrade, kao i protivljenje njihovoj upotrebi ili prijenos vaših podataka u bilo kojem trenutku, sve dok oni više nisu potrebni u svrhe za koje su zabilježene (osobito zaključivanje kupoprodajnog ugovora, slanje narudžbe).

Prava koja imate su sljedeća:

  • Pravo na protivljenje. Obradi vaših podataka možete prigovoriti opozivom privole koju ste prethodno dali. Na ovaj način nećemo obrađivati ​​vaše osobne podatke u komercijalne svrhe. Bit će poslana samo komunikacija strogo potrebna za ispunjenje ugovora ili obavijest o bilo kojem incidentu u procesu.
  • Pravo na pristup. Imate potpuni pristup svim podacima koje imamo o vama i svrhama koje smo vam dali, kako u vaše vlastite svrhe, tako i za komunikaciju s trećim stranama, bilo iz pravnih razloga ili uz vaš prethodni pristanak.
  • Pravo na ispravljanje. Možete izmijeniti svoje podatke i ažurirati ih kad želite.
  • Pravo na prenosivost. Imate pravo lako preuzeti ove podatke sa svog korisničkog računa.
  • Pravo na odbacivanje. Možete zahtijevati poništavanje svojih podataka nakon što je ispunjeno zakonsko razdoblje pohrane utvrđeno važećim propisima.

Da biste iskoristili bilo koje od ovih prava, morate nas kontaktirati putem poruke putem našeg obrasca za kontakt ili poštom na adresu Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španjolska. Da biste to učinili, morate priložiti fotokopiju osobne iskaznice.

Također vas obavještavamo da se možete žaliti nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka ako smatrate da niste zadovoljni ostvarivanjem svojih prava. Da biste iskoristili ovo pravo, posjetite: edps.europa.eu

Politika privatnosti tvrtke Funidelia prilagođena je zakonodavstvu na snazi u Španjolskoj (i Europi) o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.). Možemo s vremena na vrijeme izmijeniti ili prilagoditi bilo koji izraz u našoj politici privatnosti u skladu s važećim zakonom i propisima. Preporučujemo da s vremena na vrijeme pročitate ovu politiku privatnosti prije nego što pošaljete narudžbu kako biste bili u svakom trenutku obaviješteni.

Top