Elena od Avalora Kostimi

Uzmite svoj čarobni žezlo i postanite najaducentnija Disney princeza s ovim službenim kostimima Elena od Avalor!

Ne smijete propustiti crtane filmove o latino Disney Princess , u koga možete postati ovim izborom kostima Elene od Avalor-a .

Elena od Avalora hrabra je, živahna 16-godišnjakinja koja svira gitaru i savršeno dominira u borbama sa sabljama. Ima dugu smeđu kosu i obično nosi vrlo elegantnu haljinu kad djeluje kao kraljica i još jednu jednostavniju za svoj dan. Oboje u crvenoj boji s ružičastim detaljima.

Čarobnica je stavila kletvu na Elenu i ona je bila zarobljena u amuletu dugi niz godina, ali sada je svojom zrelošću i radošću spremna braniti svoje kraljevstvo, zajedno s komitetom stručnjaka u kojem možemo pronaći kancelara Estebana, njenog rođaka, baka i djedova i njezinu prijateljicu Naomi.

Kostim Elena of Avalor za djevojčicu jedan je od najpoželjnijih poklona za rođendan i bez sumnje je najunikatnija Disneyjeva prerušavanje iz crtanih filmova Disney Channel. U vašoj internetskoj trgovini Funidelia pronaći ćete Elenove kostime u klasičnoj i luksuznoj izvedbi, zajedno s dodacima poput sablja, krune ili perike. Zabavite se prerušavajući se u prekrasnu i hrabru princezu Elenu od Avalora!

https://www.funidelia.hr/cart
Poredaj po
- : 2 Proizvoda Pronađeno
Filtrirati prema:
Vaša pretraga:
    Top