Moana Kostimi

Odjenite se kao nova Disneyjeva princeza Moana s ovim novim polinezijskim kostimima Moana .

U Disneyevom filmu Moana je hrabra 16-godišnja kći poglavara plemena (Tui) koja živi na zapanjujućim i divljim otocima drevnog južnog Tihog oceana (Oceanija). Iako joj otac zabranjuje da jedri u dubokim vodama, Moanaina znatiželja tjera je da uđe u neizmjerni ocean da živi uzbudljive avanture sa svojom svinjom Pua i smiješnim pijetlom Heiheijem. Tijekom svog putovanja upoznaje poluboga Mauija koji svojim moćnim čarobnim kukom pomaže da se suoči s morskim stvorenjima iz drevnog folklora.

Moana kostim uključuje top u narančastoj i crvenoj boji s plemenskim printom, zajedno s slamnastom suknjom s polinezijskim tkaninama u bijeloj, krem i svijetlosmeđoj boji. Moana također voli nositi svoje nevjerojatne brinete kovrče, koje krasi šarenim cvijetom.

U Funideliji ćete otkriti širok izbor kostima Moana i Maui za djecu s kojima se najmlađi mogu igrati i razvijati svoju maštu.

Ako želite pogoditi jedan od najpoželjnijih poklona među mladima, ne oklijevajte kupiti sada Moana-ovu Disneyjevu haljinu i ne zaustavljajte avanturu!

https://www.funidelia.hr/cart
Poredaj po
- : 4 Proizvoda Pronađeno
Filtrirati prema:
Vaša pretraga:
    Top