Zlica od Opaka (Cruella De Vil) Kostimi

Zlo, stvarno zlo, ali sa stilom i krznenim kaputima. Ako ste noćna mora štenaca, krenite s kostimima Cruella De Vil .

Njezini krzneni kaputi, duga cigareta i crno-bijela kosa daju joj ga. Cruella de Vil najveća je noćna mora Dalmatinaca i jedan od najstrašnijih likova iz svih priča.

Vrlo bogata i izuzetno tanka žena toliko fiksirana na krznenoj odjeći. Uz 101 Dalmatinca, Cruella de Vil glavni je lik i negativac klasičnog romana Dodieja Smitha.

U našem katalogu pronađite veliku raznolikost kostima Cruella de Vil s kojima ćete se najviše zabavljati (i perverzno) zabavljati. Ako više volite napraviti domaću haljinu Cruella de Vil (ali bez životinjske kože, molim vas), možete je upotpuniti crno-bijelom perikom ili nekim drugim dodacima koji poboljšavaju izgled. Imamo kostime za sve, sa seksi inačicama, a također i Disneyevom maskom Cruella de Vil koja se temelji na Disneyjevoj verziji (s bijelim kaputom, crvenim rukavicama i crnom uskom haljinom) ili na temelju narodne priče.

Uživajte u perverznoj noći s jedinstvenim izgledom. Naše kostime Cruella de Vil za odrasle savršena su ideja za Karneval, maštovitu haljinu ili čak Halloween.

https://www.funidelia.hr/cart
Poredaj po
- : 3 Proizvoda Pronađeno
Filtrirati prema:
Vaša pretraga:
    Top