Star Wars Električni uređaji

https://www.funidelia.hr/cart
 • Tvorac vafla za Darth Vader - Ratovi zvijezda Tvorac vafla za Darth Vader - Ratovi zvijezda
  Službeni proizvod
  Uključuje: Električni stroj za pravljenje vafla dimenzija 19,7 x 24,2 x 8,2 cm. Ne-ljepljivu površinu, briše se vlažnom krpom. Konstrukcija od nehrđajućeg čelika. Pet temperaturnih postavki omogućuju jednostavno i brzo pripremanje vafla. Indikatorsko svjetlo omogućuje vam da znate kada je vafl spreman.
  369,00 kn
  Dostupno
 • Darth Vader Panini Press - Ratovi zvijezda Darth Vader Panini Press - Ratovi zvijezda
  Službeni proizvod
  Uključuje: Panini preša dimenzija 23 x 22 x 4,3 cm. Jedna strana pravi sliku Stormtroopera na kruhu, druga strana je slika Darth Vadera. S protupožarnim odvojivim pločama za kuhanje za jednostavno čišćenje.
  369,00 kn
  Dostupno
 • Set za sol i papar u Star Warsu Set za sol i papar u Star Warsu
  Službeni proizvod
  Uključuje: Električni sol i papar mlinovi od 21 x 5 cm s keramičkim mehanizmom koji se mogu prilagoditi od fine do grube. Miješa papar i sol jednim pritiskom gumba. Svjetlo automatskog navođenja. Svaki od njih radi na četiri AA baterije (nisu uključene).
  369,00 kn
  Dostupno
 • Darth Vader štednjak za vodu - Ratovi zvijezda Darth Vader štednjak za vodu - Ratovi zvijezda
  Službeni proizvod
  Uključuje: 1.7 litreni kotlić za kuhanje. Dizajniran za uporabu na svim vrstama kuhala: plin, električna, high-tech i indukcija. Kapacitet od 1,7 litre. Samo ručno pranje. Uz ugodan zvuk zviždaljke koja vas upozorava kada voda dosegne točku ključanja, a temperatura je spremna za vrijeme čaja.
  409,00 kn
  Dostupno
Poredaj po:
- : 4 Pronađeni proizvodi -
Filtrirati prema:
Vaša pretraga:
  Top