https://www.funidelia.hr/cart

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Zaštita podataka je stvar povjerenja i Vaša privatnost nam je od najveće važnosti, zbog čega smo prilagodili našu Politiku privatnosti prema zakonodavstvu o zaštiti podataka na snazi u Španjolskoj (i Europi). Funidelia izjavljuje da je u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka.

Funidelia.com je odgovornost Funiglobal Development S.L., (u daljnjem tekstu FUNIDELIA) koja je španjolsko društvo s ograničenom odgovornošću upisano u registar tvrtki u Zaragozi, svezak 4257, dokument 24, list Z-63129, 2. unos i s poreznim identifikacijskim brojem ESB22370902. Sjedište tvrtke je na Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španjolska. Možete nas kontaktirati putem našeg Obrasca za kontakt.

Osobni podaci koje morate dati Funidelii (i koja Funidelia stoga ima o Vama) su Vaše ime i prezime, email adresa, adresa za dostavu i naplatu, telefonski broj, kupljeni predmeti te iznos i način plaćanja (odabrana je samo metoda , bez bankovnih podataka). Ti se podaci traže za ispunjenje ugovora stvorenog s vama. Možete zatražiti njegovu ispravku, brisanje ili uklanjanje u bilo kojem trenutku, u okviru nadležnih zakonitosti.

Funidelia jamči da će se s Vašim podacima postupati na zakonit, lojalan i transparentan način. Prikupljat će se za posebne, izričite i zakonite svrhe objašnjene u ovim Pravilima privatnosti i koristit će se samo uz Vaš pristanak. Imate pravo u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak.

U tvrtki Funidelia koristimo podatke koje dajete kako bismo upravljali ugovornim odnosima uspostavljenim s Vama. (Slanje narudžbe pravoj osobi i adresi, briga za sve moguće zahtjeve ili pitanja, slanje svih potrebnih podatka o Vašim kupnjama i pružanje informacija o Funidelia proizvodima). Pomoću ovih informacija možemo poboljšati Vaše korisničko iskustvo putem prikaza proizvoda koji se odnose na Vaše interese. Na temelju pruženih informacija, Funidelia kreira komercijalne profile s namjerom da ponudi prilagođeno i personalizirano oglašavanje potrebama svojih korisnika (ciljani marketing), kao i slanje komercijalne komunikacije, promocija i popusta (biltena) posebno usredotočene na Vaše interese, pod uvjetom da je došlo do izričitog prihvaćanja s Vaše strane.

Pruženi podaci čuvat će se potrebnim vremenom, ovisno o svrsi obrade. U slučaju komercijalnih komunikacija, one će se održavati samo uz pristanak zainteresirane strane i ako potonja nije zatražila njihovo brisanje. U slučaju korisnih podataka za ispunjavanje poslovnog odnosa, isti će se čuvati potrebnim zakonskim razdobljem.

Podaci će se prikupljati isključivo za ovdje spomenute zakonite svrhe i neće se dalje obrađivati na način koji nije u skladu s tim ciljem.

S tim u vezi, obavještavamo Vas da u svrhu ispunjavanja ugovora (da bismo Vam poslali narudžbu) ili da bismo Vas obavijestili o mogućim incidentima tijekom tog procesa, možete primati komunikacije povezane s tim putem komunikacijskih kanala koja ste nam ustupili (emailom ili telefonom). S tim u vezi, obavještavamo Vas da u svrhu ispunjavanja ugovora (da bismo Vam poslali narudžbu) ili da bismo Vas obavijestili o mogućim incidentima tijekom tog procesa, možete primati komunikacije povezane s tim putem komunikacijskih kanala koja ste nam ustupili (emailom ili telefonom). Takve su mjere strogo potrebne za pravilno upravljanje ugovorom. U tom smislu, dakle, i dok se postupak ne dovrši, nećete moći prigovarati obradi Vaših podataka, jer ako nam ne date ove podatke, nećemo biti u mogućnosti poštivati naš dio odgovornosti koje su dogovorene u Ugovoru o prodaji.

Isto tako, ako potvrdni označite okvir za suglasnost korištenja Vaših podataka u komercijalne komunikacije, ovlaštavate nas da Vam šaljemo promotivne poruke informativnog karaktera, popuste i promocije prilagođene Vašim interesima. Na isti način, možete opozvati ovu suglasnost i otkazati je jednostavno i besplatno, pisanim putem na Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španjolska ili putem našeg obrasca za kontakt.

Ukratko, pravna osnova na kojoj se zasniva zakonita obrada Vaših osobnih podataka temelji se na potrebi takve obrade za izvršenje kupoprodajnog ugovora utvrđenog s Vama. Također se oslanja na potrebu obrade podataka u svrhu slanja komercijalnih komunikacija, na temelju Vašeg pristanka i na zakoniti interes Funidelia (statističke svrhe, istraživanje tržišta, ankete itd.) pod uvjetom da ne prevladavaju nad Vašim pravima ili interesima.

Funidelia pretpostavlja da je podatke unio korisnik ili osoba koju je ovlastio korisnik te da su ispravni i točni. Na Vama je samo da ažurirate vlastite podatke. Stoga ste odgovorni za točnost podataka i Funidelia neće biti odgovorna za netočnost Vaših osobnih podataka. Ako se slažete s našim pravilima o privatnosti, izjavljujete da su sve informacije koje nam dajete istinite i potvrđujete da ste jedini odgovorni za bilo kakvu štetu koju takve informacije mogu prouzrokovati Funidelii.

Strogo je zabranjeno slanje osobnih podataka putem ove web stranice korisnicima mlađim od 16 godina. Iz tog razloga, ako putem ove web stranice šaljete osobne podatke, jamčite nam da imate 16 ili više godina.

Prihvaćanje ovih Pravila privatnosti obvezno je kako za kupnju na Funidelia, tako i za slanje svih upita putem obrasca za kontakt. Posjetom web mjestu korisnici ne pružaju nikakve osobne podatke i na to nisu dužni. Kupci i korisnici suglasni su da će pregledavati web stranicu i pravilno koristiti sadržaj te da neće poduzeti nikakve lažne radnje protiv nje.

Pruženi podaci mogu se zakonito prenijeti našim pružateljima usluga, koji se nalaze unutar i izvan Europskog gospodarskog prostora (EGP). Oni koji se nalaze izvan EGP-a pokriveni su Štitom privatnosti ili drugim pravnim osnovama. Ti pružatelji usluga mogu biti, na primjer, prijevozničke tvrtke ili treće strane koje su angažirane u slanju personaliziranih poslovnih komunikacija u ime Funidelia, uz druge zadatke prema Zakonu.

Funidelia se obvezuje čuvati najveću povjerljivost podataka koje nam dajete i koristiti ih samo u navedene svrhe. Sukladno s važećim zakonodavstvom o zaštiti podataka, Funidelia se slaže da će prihvatiti odgovarajuće razine sigurnosti za podatke koje pružaju njegovi kupci i, osim toga, ugraditi sva sredstva i mjere koje su joj na raspolaganju kako bi se spriječio gubitak, zlouporaba, promjena, neovlašteno pristup i uklanjanje istih.

U tvrtki Funidelia koristimo SSL tehnologiju koja nam omogućava šifriranje podataka koje dajete i sprečava pristup trećim stranama. Međutim, najvažnija zaštita je Vaša lozinka. Nikada ne dajte svoju lozinku trećoj strani i spriječite pristup Vašem računu.

Podaci koje dajete koristit će se samo za obradu narudžbi i poboljšanje naših usluga, ali ih nikada nećemo proslijediti trećim stranama bez Vašeg prethodnog pristanka.

Imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje imamo o Vama. Na isti način imate pravo zatražiti njihovu ispravku, suzbijanje ili ograničavanje njihove obrade, kao i protivljenje njihove uporabe ili prenosivosti Vaših podataka u bilo kojem trenutku, sve dok više nisu potrebni u svrhe za koje su evidentirani (posebno za zaključivanje kupoprodajnog ugovora, slanje stvorene narudžbe).

Prava koja imate su sljedeća:

  • Pravo na opoziciju. Možete prigovoriti obradi Vaših podataka opozivom pristanka koji ste prethodno dali. Na ovaj način nećemo obrađivati Vaše osobne podatke u komercijalne svrhe. Poslat će se samo komunikacije koje su nužno potrebne za ispunjenje ugovora ili obavijest o bilo kojem incidentu u tom procesu.
  • Pravo na pristup. Imate potpuni pristup svim podacima koje imamo o Vama i svrhama koje smo Vam dali, kako u Vaše vlastite svrhe, tako i u komunikaciji s trećim stranama, bilo iz pravnih razloga bilo uz Vaš prethodni pristanak.
  • Pravo na ispravljanje. Možete izmijeniti svoje podatke i ažurirati ih kada želite.
  • Pravo na pokretnost. Imate pravo lako preuzeti te podatke sa svog korisničkog računa.
  • Pravo na odbacivanje. Možete zatražiti poništenje svojih podataka nakon što se ispuni zakonski rok pohrane utvrđen važećim propisima.

Da biste iskoristili bilo koje od ovih prava, morate nas kontaktirati porukom putem našeg obrasca za kontakt, ili poštom na adresu Funiglobal Development S.L. Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Španjolska. Da biste to učinili, morate dokazati svoj identitet prilaganjem fotokopije Vaše osobne iskaznice.

Također Vas obavještavamo da možete podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka ako smatrate da niste bili zadovoljni u korištenju svojih prava. Da biste iskoristili ovo pravo, idite na: edps.europa.eu

Politika privatnosti Funidelia prilagođena je zakonodavstvu o zaštiti podataka na snazi u Španjolskoj (i Europi, Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.). S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ili prilagoditi bilo koji izraz u našim pravilima privatnosti u skladu s primjenjivim zakonom i propisima. Preporučujemo da pročitate ova Pravila privatnosti s vremena na vrijeme prije nego što stvorite narudžbu kako bi bili informirani u bilo kojem trenutku.

Top