Mala sirena Kostimi

Jeste li se ikad zapitali kako bi bilo živjeti pod morem? Ove kostime Ariel Little Mermaid možda će vam samo pomoći da saznate! Oni su najoriginalniji kostimi sirena u morima.

Naše Arieline kostime učinit će da se osjećate poput Disneyeve malene sirene, sanjajući o avanturama gore u svijetu. Ali ne brinite, nismo poput morske vještice, pa nećemo tražiti da odustanete od svog kostima za Malu sirenu!

Ovaj kostim za djevojke i žene sadrži sjajnu tirkiznu suknju s puninom na dnu koja oponaša riblji rep. Vrh lavande razlikuje dugu, crvenu periku, stoga se obavezno nabavite tako da možete biti Disneyjeva živa slika Ariel filma.

Osim kostima Male sirene, imamo i kostime Disney Ursule, zle vještice iz morskih dubina, koji u Disneyjevom filmu prevare Ariel da odustane od glasa za detroniziranje kralja Tritona. Kostim Disney Ursule sadrži crnu i ljubičastu suknju i kratku, bijelu periku.

Pronađite savršene kostime Disney princeze Ariel za djevojčice i žene iz Disneyeve male sirene, a također, maštovitu haljinu na temelju izvorne bajke.

Zabavite se i živite tisuće avantura pod morem!

https://www.funidelia.hr/cart
Poredaj po
- : 8 Proizvoda Pronađeno
Filtrirati prema:
Vaša pretraga:
    Top