Disfraces & Accesorios de Princesas Disney

Živite svoju vlastitu bajku s ovim kostimima Disney Princess . Ovi čarobni kostimi za djevojke i žene ostvarit će vaš san, jer nikad niste prestari za sanjarenje!

Postanite princeza kakvu ste oduvijek željeli biti uz pomoć ovih čarobnih Disneyjevih kostima . Imamo cijeli raspon, od vječnih klasika do najmodernijeg.

Ako volite životinje i pjevanje, a imate prijatelje koji se žele pridružiti zabavi, razmislite o nošnji Snjeguljice i sedam patuljaka . Ako su vam rekli da ste lijepi iznutra i izvana, a volite dobru knjigu, naš je kostim Beauty and the Beast savršen kostim Disney princeze za vas.

Naš Rapunzel kostim pružit će vam one duge haljine kakve ste oduvijek željeli, a Vaianain kostim savršen je za djevojke slobodnog duha i avanturiste. A, ako je more vaš drugi dom, Arielin kostim je kostim za vas. Ako volite snjegovića i sve zime, pokažite se na sljedećoj zabavi u Frozen kostimu , kao Elsa ili Anna. Ali ako vaša prava specijalnost spava, probajte naš kostim Aurora ili Sleeping Beauty ili naš kostim Maleficent ako želite biti negativci iz priče.

Sada, samo trebate odabrati veličinu i kostim za vaše djevojke ili žene Disney Princess će doći na put. Ne zaboravite dodati neke neophodne dodatke kako biste dovršili svoj izgled, jer što bi Pepeljuga učinila bez svojih staklenih papuča?

Ako imate djevojčicu koja je luda za princezom svijetom, pomozite joj da joj priredi vlastiti tematski dom ili rođendan Disney princeze: pronađite tanjure, salvete, šalice, vijenca, pijune i mnoge druge ukrase za princezu zabavu .

Sve Disneyjeve princeze čekaju vas na Funideliji, tako da možete preuzeti glavnu ulogu i oživjeti njihove priče.

https://www.funidelia.hr/cart
Poredaj po:
Se han encontrado X productos 1: 211 pronađenih proizvoda
Filtrar por:
Vaše pretraživanje:
    Top